Soms is het voor een jeugd/jongere niet altijd even makkelijk. Als jongere loop je tegen veel dingen aan. Dit kan thuis of buiten zijn. Het hebben van een sociaal netwerk is niet altijd vanzelfsprekend Ook een goede baan vinden die goed bij jou past is soms moeilijk. 

BZZ Welzijn biedt ondersteuning en begeleiding op maat. We zorgen ervoor dat je een start kan maken in de maatschappij en op woon- en leefgebied. Wij zijn een jong en enthousiaste organisatie en wij zetten ons in voor een veilige leefomgeving waarin jij jouw talenten kan ontwikkelen. Wij doen dit door ambulante zorg aan te bieden. Thuis of in een andere dagelijkse situatie zoals op school of buiten.

Door met jou in gesprek te gaan zullen wij doelen formuleren. Hier zullen we samen aan gaan werken. Wij zetten ons in op de vragen en behoeftes die op dat moment belangrijk voor jou zijn. We vinden het belangrijk dat jij je begrepen voelt. We koppelen jou aan een hulpverlener die het beste bij je past.

Bij jeugd/jongeren coaching kunt u denken aan:

  • Het plannen of organiseren van een dagelijkse activiteit.
  • Het opbouwen of onderhouden van een sociale netwerk. 
  • Het ondersteunen van de jeugd/jongeren in de overgang tot volwassenen (woning zoeken, financiĆ«le zelfstandigheid, eventuele knelpunten die de jeugdige heeft).
  • Het ondersteunen om terug te komen in de maatschappij na bijvoorbeeld ziekte, behandeling of detentie, inclusief het voorkomen van een terugval (recidive).
  • Hulp bij financiĆ«n en schulden.
  • Verlichten van depressie klachten.
  • Omgaan met spanning en stress.


Wilt u toch wat meer informatie? Dan kunt u een email sturen naar info@bzzwelzijn.nl of ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.